Pradinukų mokslo metų pabaigos šventė

Gegužės 31-ąją ikimokyklinukai ir 1-4 klasių mokiniai sugužėjo į Pociūnėlių kultūros namus palydėti pasibaigusius 2017-2018 mokslo metus ir pasitikti vasarą. Renginį vedė 1 klasės mokytoja Jurgita Goscevičienė ir jos mokinė Miglė Malinauskaitė.

Pirmiausia nuoširdų sveikinimo ir padėkos žodį tarė mokyklos direktorius Anatolijus Gailiūnas. Vaikai padovanojo gėlių mokytojams. Eilėraštukus deklamavo ikimokyklinukai. Jų auklėtoja Aušra Sadzevičienė įteikė vaikučiams priešmokyklinio ugdymo baigimo dokumentus.

Paskui eilėraščius deklamavo pirmokai. Mokytoja Jurgita Goscevičienė jiems  įteikė padėkas už aktyvią popamokinę veiklą ir gerą mokymąsi. Antrokai kartu su pirmokais dainavo dainelę. Trečiokai ir deklamavo, ir dainavo (vieni bei kartu su ketvirtokais). Mokytojos Audronė Macijauskienė ir Danguolė Kavaliauskienė padėkojo 2 ir 3 klasių mokiniams, jų tėvams. Vaikams jos įteikė padėkas už labai gerą ir gerą mokymąsi, už dalyvavimą tarptautiniuose, respublikiniuose ir rajoniniuose lietuvių bei anglų kalbų, matematikos, dailės konkursuose, ,,Šviesoforo“ ir sporto varžybose. Gražia programa nudžiugino 4 klasės mokiniai (mokytoja Giedrė Petrėtienė), padainavę net keturias dainas, raiškiai padeklamavę eilėraščius. Jiems  mokyklos direktorius įteikė pradinio ugdymo baigimo pažymėjimus, o mokytoja – padėkas. Renginyje šoko Pociūnėlių miestelio vaikų dienos centro ,,Spindulėlis“ mergaitės, kurias parengė mokytojos Audronė Macijauskienė ir Giedrė Petrėtienė.

Visi: ir ikimokyklinukai, ir 1-4 klasių mokiniai, ir jų tėveliai, ir mokytojos – džiaugėsi ugdymo proceso rezultatais ir gražia mokslo metų užbaigimo švente.