Mažųjų Kalėdinis karnavalas – susitikimas su Grinču

Kalėdinio karnavalo šventė ikimokyklinukus ir pradinukus gruodžio 22-osios rytmetį sukvietė į žiemiškai puošnią Pociūnėlių kultūros namų salę. Šventė vaikams prasidėjo šiek tiek šiurpinančiu, bet nuotaikingu susitikimu su Grinču, kurį atvykti pakvietė pradinių klasių mokytoja Danguolė Kavaliauskienė.

     Mažieji bendravo su muzikalaus jaunimo teatro ,,Teatras 6 stygos“ aktoriais iš Kauno. Vaikai žiūrėjo spektaklį ,,Grinčas. Kalėdų pasaka“. Ne tik žiūrėjo, bet ir patys jame dalyvavo! Buvo šaunūs dalyviai, nes neleido Grinčui pavogti Kalėdų, be to, kartu su Kalėdų Seneliu padėjo Grinčui pajusti, kaip gera gauti dovanų, kaip gera keistis, tapti geresniu.
     Labai šiltai su šventės dalyviais bendravusiam Kalėdų Seneliui mažieji deklamavo eilėraštukus, visi kartu šoko, žaidė. Kalėdų Senelis pradžiugino vaikus dovanėlėmis. Smagu buvo, žybsint rankutėse laikomoms bengališkoms ugnelėms, drauge giedoti ,,Džiaugsmingų šventų Kalėdų“. Smagu su Seneliu nusifotografuoti prie švieselėmis mirgančios kalėdinės eglutės!
     Ikimokyklinukai bei pradinukai pavaišinti šventiniais pyragais. Apdovanoti vaikai, sukūrę meniškas kalėdines puokštes ir kompozicijas. Už pagalbą organizuojant mažųjų Kalėdinį karnavalą Mokyklos taryba dėkoja rėmėjams: Audronei Poškuvienei, Danguolei Bilevičienei, Daliai Garuckienei, Rasai Timofejevienei, Valerijai Koryznienei, Vierai  Praščiuvienei, Jurui Sadzevičiui ir kitiems.
     Pasiruošti Kalėdiniam karnavalui vaikams padėjo tėveliai, ikimokyklinio ugdymo grupės auklėtojos Aušra Sadzevičienė ir Svetlana Elenauskienė, pradinių klasių mokytojos Jurgita Goscevičienė, Audronė Macijauskienė, Danguolė Kavaliauskienė, Giedrė Petrėtienė.