Mūsų mokiniai – respublikinio šaškių turnyro dalyviai

Vasario 16-ąją Pociūnėliuose surengtas tradicinis respublikinis šaškių turnyras Lietuvos valstybės atkūrimo dienai paminėti. Jį organizavo Arūnas Čižauskas, Skėmių seniūnijos sporto metodininkas.

Turnyre dalyvavo ir mūsų mokyklos septintokai Laurynas Jučas bei Lukas Kryžanauskas, pakviesti Arūno Čižausko. Kartu su kitais renginio dalyviais jie giedojo šalies himną, klausėsi Lietuvos Respublikos Seimo nario Aurimo Gaidžiūno, Pociūnėlių miestelio bendruomenės pirmininkės Danguolės Garuckienės, Skėmių seniūnijos seniūnės Ingridos Gladkienės sveikinimo žodžių.

Turnyre varžėsi jaunimas ir vyresni žaidėjai (iš viso 30 komandų – 120 žaidėjų). Šaškininkai atvyko iš įvairių Lietuvos vietų: Radviliškio, Šiaulių, Kėdainių, Pakruojo, Rusnės, Vilniaus, Panevėžio, Marijampolės ir kitų. Žaidė ir Pociūnėlių jaunimo komanda, kuriai priklausė Laurynas Jučas bei Lukas Kryžanauskas. Pasibaigus kelias valandas trukusioms varžyboms, medaliais, taurėmis ir diplomais apdovanoti nugalėtojai. Pociūnėlių jaunimo komanda taip pat buvo apdovanota, nes užėmė III vietą!

Pociūnėliuose surengtas respublikinis šaškių turnyras buvo puiki proga mūsų septintokams susitikti ir prasmingai pabendrauti, pasidalinti patirtimi su įvairaus amžiaus šaškininkais iš visos šalies. Kartu tai ir gražus pavyzdys, kaip galima švęsti Lietuvos valstybės gimtadienį.