Visuotinis mokinių tėvų susirinkimas

Vasario 7 d. mokykloje vyko visuotinis mokinių tėvų susirinkimas. Aktualius mokyklinio gyvenimo klausimus aptarė tėvai, klasių auklėtojai, kiti mokytojai, mokyklos vadovai.

Mokyklos direktorius Anatolijus Gailiūnas supažindino su tėvų susirinkimo darbotvarke. Mokyklos tarybos pirmininkas Saulius Kryžanauskas pateikė Mokyklos tarybos 2019 m. veiklos ataskaitą, pristatė Mokyklos tarybos 2020 m. veiklos planą. Direktoriaus pavaduotojas ugdymui Zigmas Kačinauskas kalbėjo apie 2019-2020 m.m. I pusmečio mokinių pažangumo ir lankomumo rezultatus. Anoniminės mokinių tėvų apklausos ,,Ar mokykloje vaikui gera?“ rezultatus pristatė direktorius Anatolijus Gailiūnas.

Susirinkime surengta tėvų ir mokytojų diskusija. Ją organizavo mokyklos direktorius ir pavaduotojas. Diskutuota, kaip pagerinti vaikų mokymosi rezultatus, lankomumą, kaip pagerinti tėvų (globėjų, rūpintojų) ir mokyklos bendradarbiavimą, kaip sumažinti patyčias mokykloje.

Direktorius Anatolijus Gailiūnas padėkojo tėvams, atvykusiems į susirinkimą, aktyviai dalyvavusiems diskusijoje. Jis džiaugėsi, kad yra nemažai tėvų, kuriems rūpi mokyklos reikalai, kurie nori bendrauti ir bendradarbiauti su pedagogais, stengiasi padėti spręsti iškylančias problemas.