Sporto ir žaidimų šventėje Pociūnėliuose

Birželio 5-ąją mūsų mokyklos stadione surengta šventė, skirta Tarptautinei vaikų gynimo dienai ir Tėvo dienai paminėti. Ją surengė Skėmių seniūnijos sporto metodininkas Arūnas Čižauskas ir miestelio kultūros namų kultūros darbuotojos Aušrelė Sereikienė, Genovaitė Vorienė. Šventė surengta laikantis saugumo reikalavimų, kas yra būtina besitęsiant koronaviruso pandemijai.

Šventėje kartu su kitais Pociūnėlių miestelio bendruomenės nariais dalyvavo ir mūsų mokyklos mokiniai, jų tėveliai, mokyklos darbuotojai. Vieni buvo aktyvūs renginio dalyviai, kiti – smalsūs stebėtojai. Džiugu, kad penktokė Gabija Koryznaitė drauge su kultūros darbuotoja Genovaite Voriene parengė ir atliko du muzikinius numerius – dainas ,,Draugystė“ ir ,,Vaikystės vizijos“.

Renginyje ir vaikams, ir jų tėveliams buvo pasiūlyta įvairių veiklų! Didelio susidomėjimo sulaukė smiginys, krepšinio baudų mėtymas, ,,Kelionė per pelkę“, mėtymas į taikinį, žiedų mėtymas, ,,Kas daugiau numuš kamuoliukų?“, šaškių varžybos ,,Kas greičiau pralaimės“, važiavimas paspirtuku. Nemažai rungčių dalyvių buvo apdovanoti saldžiais prizais! Jų tikrai nusipelnė vaikai, dalyvavę visose rungtyse. Du apdovanotieji yra iš mūsų mokyklos – tai Gabija Koryznaitė ir jos broliukas Jokūbas. Smiginys puikiai sekėsi minėtų vaikų tėčiui Egidijui Koryznai ir devintokei Kornelijai Kriaučiūnaitei. Krepšinio baudas taikliausiai mėtė Egidijus Koryzna, dešimtokas Lukas Ivanovas ir devintokas Lukas Turskis. Šaškių varžybose ,,Kas greičiau pralaimės“ nepralenkiami buvo mūsų mokyklos mokinių tėveliai Judita Koryznienė ir Aleksandras Beleckas. Saldžiais prizais buvo pradžiugintos šeimos, aktyviai dalyvavusios šventėje. Dvi iš jų – Aleksandro Belecko ir Rasos Michailovskajos, Juditos ir Egidijaus Koryznų – tai mūsų mokyklos mokinių šeimos. Sveikiname nugalėtojus! Džiaugiamės visais mokykos bendruomenės atstovais, kurie dalyvavo šventėje!

Vaikai, jų tėveliai liko patenkinti švente! Renginyje buvo ir įdomu, ir linksma! Šventės akimirkas fotoaparatu įamžino mokytoja Roma Buivydienė.