Kalėdinis karnavalas ,,Talentai“ – įsimintina šventė!

Gruodžio 22-ąją įspūdingą šventę vyresniesiems mokiniams surengė dešimtokai kartu su klasės auklėtoja Eugenija Gietiene! Tie, kas dalyvavo Kalėdiniame karnavale ,,Talentai“, pateko į nuostabų, užburiantį spalvomis, muzikos garsais  žiemos pasakos pasaulį…

     Tiesiai iš animacinio filmo ,,Ledo šalis“ į spindinčią baltumu sceną nužengė seserys Elsa ir Ana. Ana, stengdamasi atitirpdyti ledinę Elsos širdį ir sugrąžinti vasarą bei visus padaryti laimingus, siūlė sesei pažiūrėti nuotaikingus klasių pasirodymus. Pasirodymai – tai šventinės programos, atskleidžiančios jaunųjų artistų talentus! Žiūrovus sužavėjo išradingai parengtos programos: ,,Karaimai – šokėjos ir kariai“ (5 klasė), ,,Senukų ir bobučių talentų šou“ (6 klasė), ,,Rytietiškų džentelmenų šou“ (7 klasė), ,,Kalėdinės kepurės“ (8 klasė), ,,Ekstremalieji Karibų piratai“ (9 klasė), ,,Grupė KEISTUOLIAI“ (10 klasė). Vertinimo komisija visoms parengtoms programoms taip pat negailėjo šiltų žodžių. O svarbiausia buvo tai, kad ištirpo ledas Elsos širdyje, kad seserys vėl tapo labai artimos ir laimingos, laimingi pasijuto ir kiti…
     Kalėdinio karnavalo metu nuotaikingai šoko šventės organizatoriai dešimtokai! Šventėje skambėjo ansamblio ,,Muzikos garsai“ (mokytoja Kristina Valčiukienė) dainos, užburiančios klausytojus muzika ir žodžiais. Nepamirštamos minutės, kai ansamblio mergaitės ir jų vadovė dainavo prie lauke papuoštos žaliaskarės… Nutilus muzikai buvo įžiebta šventinė Pociūnėlių miestelio eglė!
     Už puikius pasirodymus Mokyklos taryba apdovanojo visų klasių šauniuosius artistus. Pociūnėliuose talentų tikrai turime! Apdovanoti ir tie mokiniai, kurie sukūrė šventinius atvirukus, kalėdines puokštes bei kompozicijas. Mokyklos taryba dėkoja visiems Kalėdinio karnavalo rėmėjams: Audronei Poškuvienei, Danguolei Bilevičienei, Daliai Garuckienei, Rasai Timofejevienei, Valerijai Koryznienei, Vierai  Praščiuvienei, Jurui Sadzevičiui ir kitiems.
     Jaunuosius artistus, panorusius atskleisti savo talentus, ugdė klasių auklėtojai Roma Buivydienė, Ona Gailiūnienė, Aušrelė Slabokienė, Aldona Maračauskienė, Darius Kilys, Eugenija Gietienė. Į kūrybinę veiklą aktyviai įsijungė ir mokinių tėveliai bei seneliai.
     Šventės organizatoriai ir dalyviai dėkingi technologijų mokytojai Dianai Masiliūnienei bei dailės mokytojai Danguolei Kavaliauskienei už kūrybiškai, be galo šventiškai papuoštą Pociūnėlių kultūros namų sceną. Džiugina devintokų ir jų klasės auklėtojo Dariaus Kilio, puošusių salę, darbas: salėje šviesu ir jauku! Tokioje salėje labai smagu buvo šėlte šėlti diskotekoje!